cattery Ravottersgaarde Abessijnen sinds 1975

E-MAIL sturen

Catteryvignet-geel1

Iets over Abessijnen

2007-03-17BlueBelle-A-02Over Abessijnen is veel te vertellen, op deze pagina’s iets over gezondheid, karakter en uiterlijk. Verder het een en ander over de standaard en het ontstaan van het ras.
In onze cattery fokken we met de kleuren wildkleur, sorrel, blauwe en fawn.

Op de foto een regenboognest waar al deze kleuren in zitten, van links boven naar rechts onder ziet u een sorrel kitten, een fawn kitten, een wildkleur kitten, een blauw kitten en tenslotte nog een tweede wildkleur kitten.
De moeder van dit nest is Indira's BlueBelle van de Ravottersgaarde, vader is Nile Red Rock.

Gezondheid

Karakter

Uiterlijk

Standaards

<-- terug

 

verder -->

Beauty’s Edlena van de Ravottersgaarde

2018-06-09 Edlena IMG_6860 K

roepnaam

“Edlena”

geboortedatum

28 november 2017

stamboek en nummer

NRKV 2018-onb

kleur

blauw

fokker

Cor&Ria Konink

Eind november 2017 was er geen voldoende lijnvreemde poes te vinden die ons qua afestamming beviel of werd er in de wl aantrekkelijke nestjes geen poesje geboren.
We besloten daarom het roer om te gooien en met twee of drie halfzusjes door te gaan. Dat werden dus eerst Elany en Tusca en toen er in Beauty’s nestje een mooi blauw poesje zat, tenslotte ook Edlena. De drie dames hebben inmiddel, samen met de nog aanwezige twee heertjes, de grootste lol en maken het hele huis onveilig met hun dolle en dwae streken!
De twee katertjes blijven niet, n wordt geruild voor een bij ons drietal passende jonge kater die naast Rappy de afdeling Heren komt versterken. De tweede kater verhuist over enkele weken naar een woning met eigen personeel.

2018-05-01 Edlena 01 K2018-05-01 Edlena 02 K2018-05-01 Edlena 03 K

 

 

PK-def

PRA-rdac

PRA spt

blgr B

PL

-

-

-

-

-