cattery Ravottersgaarde Abessijnen sinds 1975

E-MAIL sturen

Catteryvignet-geel1

<-- terug

 

verder -->

Abychat Super Trouper

2019-01-20 Trouper IMG_6860 K

roepnaam

“Boy”

geboortedatum

11 juli 2018

stamboek

GCCF pedigree

kleur

wildkleur, draagt sorrel, en verdunning

fokker

Rebecca Eagland (UK)

Aangezien ik dus een dochter van Rappy heb aangehouden en ik nog ťťn keer zelf een kater wilde hebben, moest ik dus weer op zoek gaan .
Ik kreeg contact met Rebecca Eagland van cattery Abychat in Groot BrittanniŽ. Zij vertelde me dat haar volgende nestje , niet alleen voor haar , maar ook voor mij een heel erg interessante combinatie zou zijn  We besloten om tot een kittenruil te komen. Als er een mooi katertje in ChaCha’s nest zou zitten, deze naar mij zou komen en  zou zij  een kitten van mij  krijgen. Beide ouders hebben een  heel erg interessante en zeker erg internationale afstamming voor mij. Prima om te combineren met mijn lijnen.

In november 2018 heb ik Boy samen met mijn dochter met de boot vanuit de UK opgehaald. Een flink uit de kluiten gewassen jonge kater met een geweldig karakter, die zich prima in mijn groep liet opnemen. Ik ben Rebecca dan ook heel dankbaar voor het vertrouwen in mij.

Inmiddels hebben een aantal gentesten uitgewezen dat hij bloedgroep A of AB heeft en vrij van PRA (rdac) en PKdef is. Ook heeft een gentest uitgewezen dat hij verdunning draagt en aangezien zijn vader sorrel is draagt hij ook deze factor.
Eind juli 2019 heeft hij zijn snaptest voor FELV en FIV gekregen en zijn ook zijn knieŽn goedgekeurd door de dierenarts - hij heeft geen Patella Luxatie-  en kan hij af en toe damesbezoek krijgen!
Inmiddels heeft hij hier in huis vier prachtige en gezonde kittens gekregen en ook af en toe een heel mooi en flink nestje bij vrienden!.
 

 

 

 

PK-def

PRA-rdac

PRA spt

blgr B

PL

N/N

N/N

-

N/N

LV/RV